Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Laat je stem horen met het ondernemerspanel

Ondernemen is goed nadenken en kansen durven nemen. Maar om goed te kunnen ondernemen, zijn er randvoorwaarden. Denk aan voldoende ruimte voor je bedrijf, passende wet- & regelgeving en investeringsmogelijkheden. Als VNO-NCW Midden werken wij aan een optimaal ondernemersklimaat. Wij horen dus graag wat jij nodig hebt.

Door het invullen van ons ondernemerspanel krijg je de kans om je stem te laten horen en te ondersteunen met feitelijke informatie. We vragen actuele inzichten over verschillende thema’s en deze keer is er speciale aandacht voor congestie op het net √©n water.

Je kunt het panel invullen tot en met 5 juni. Het duurt ongeveer 8 minuten en deelname is volledig anoniem.

Vul het panel in


Waarom is deelname zo belangrijk?

 

Vertegenwoordiging van ondernemers
Je kunt je stem laten horen en hiermee direct invloed uitoefenen op beleidsbeslissingen. Het invullen van het ondernemerspanel vergroot de vertegenwoordiging van ondernemers in de regio en zorgt ervoor dat jouw behoeften en prioriteiten serieus worden genomen en worden gehoord.

Verzamelen van relevante data
Via het panel kunnen we data verzamelen over de stand van zaken in de ondernemende regio. Dit is een waardevolle bron van informatie voor beleidsmakers, waardoor ze gefundeerde beslissingen kunnen nemen voor een beter zakelijk klimaat in de regio.

Inzicht in trends en behoeften
Met de data uit het panel identificeren we trends en behoeften van jou en andere regionale ondernemers. Hiermee kunnen wij ondersteuning bieden die aansluit bij de specifieke behoeften van ondernemers in jouw regio.

Kortom, deelname aan ons ondernemerspanel is van waarde voor het versterken van jouw stem als ondernemer en het verzamelen van relevante gegevens die beleidsbeslissingen ondersteunen. Laten we samenwerken aan een optimaal vestigingsklimaat in de regio!

Bedankt voor je hulp!

Vul het panel in