Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Leden in het nieuws

CO₂-neutraal transport, het kan met VOS
Duurzaamheid bij VOS heeft een nieuwe dimensie bereikt. Vanaf nu is het ook mogelijk om als klant te kiezen voor volledig CO₂-neutraal transport. Dit is de volgende stap in de richting de realisatie van een zo laag mogelijke CO₂-uitstoot. Eerder breidde VOS het distributiecentrum in Deventer al uit met 1.300 zonnepanelen, participeert VOS in ontwikkelingstrajecten voor het rijden op emissievrije waterstof en heeft VOS recent 60 Mercedes trucks aangekocht met camera als spiegel het geen het verhogen van de verkeersveiligheid ook bijdraagt om de CO₂-uitstoot verder te verminderen. Nu kan VOS ook  milieuneutraal transport voor haar klanten organiseren.

De klant kiest voor CO₂-neutraal transport
VOS heeft zich concrete doelen gesteld om CO₂-uitstoot te reduceren. En de volgende (logische) stap is om klanten daarin te betrekken. Door klanten de mogelijkheid te bieden om de eigen CO₂-voetafdruk terug te dringen. Om dat te realiseren investeert VOS in samenwerking met haar brandstofleverancier in internationale CO₂-compensatieprojecten dat bij voorbeeld ontbossing tegengaat en/of aanplant van nieuwe bomen realiseert. Door als klant een geringe extra bijdrage te betalen, kan VOS volledig CO₂-neutraal transport uitvoeren.

VOS volledig milieuneutraal
VOS heeft dankzij haar duurzaamheidsbeleid al het certificaat voor de derde Lean & Green Star mogen ontvangen. Deze certificering staat voor de bijdrage aan het CO₂-reductie- programma dat organisaties stimuleert om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau. Door hieraan actief deel te nemen laat VOS zien zich in te spannen om transportprocessen duurzamer te maken. De uiteindelijke doelstelling van het programma is zero emissie, wat betekent dat een organisatie volledig CO₂-neutraal opereert. Dit niveau is bereikt wanneer een onderneming de vijfde en laatste Lean & Green Star ontvangt. Dat is dan ook het uiteindelijke doel van VOS.

www.vostransportgroup.com

 

FuturumShop wint ‘ABN AMRO Award the Netherlands 2019 – 2020’
Wij feliciteren FuturumShop uit Apeldoorn met de winst van de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands 2019-2020’ in de categorie ‘Fietsen’. FuturumShop laat daarmee gerenommeerde webshops achter zich.

Deze award is een mooie beloning voor inventief ondernemerschap, daar mogen we trots op zijn!

Lees hier het volledige bericht.

 

Advocaat Martine Kos sluit zich aan bij Nysingh advocaten en notarissen
Per 1 oktober a.s. versterkt Nysingh het team Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer met een nieuwe advocaat: Martine Kos. Martine zal werkzaam zijn op de locaties Arnhem en Utrecht.

Martine Kos was sinds 2015 als partner verantwoordelijk voor de sectie aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht bij het Utrechtse kantoor Bosselaar en Strengers Advocaten. Daarvoor werkte zij jarenlang binnen de verzekeringspraktijk van Houthoff. Samen met advocaat-stagiair Lissa Boersma maakt zij nu de overstap naar Nysingh, waar zij beiden deel uit gaan maken van de bestaande verzekeringspraktijk.

Samen met Nysingh advocaten Tjalling Dorhout Mees en Anita de Ruiter zal Martine de verzekeringsrechtpraktijk verder uitbouwen. Het samenvoegen van de praktijk van Martine met de bestaande praktijk brengt synergie en versterkt Nysingh.

Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh: “We zijn zeer verheugd met de komst van Martine Kos. Martine is een zeer ervaren advocaat en haar kennis en ervaring op het gebied van verzekeringsrecht zijn van toegevoegde waarde voor Nysingh. Met haar bestaande netwerk in en rondom Utrecht en Amsterdam, vergroot Martine de klantenportefeuille van Nysingh. Ook als persoon past Martine goed binnen het team van Nysingh. Cliënten weten bij haar waar ze aan toe zijn. Ze is eerlijk, stelt de zaken niet mooier voor dan ze zijn, en levert kwaliteit binnen gestelde deadlines”.

www.nysingh.nl