Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ledennieuws Stedendriehoek Maart 2020

Mooie samenwerking tussen Aventus en Belimo
4 mbo-studenten van de opleiding Engineering voor de tweede keer het specialistische team van Belimo te Vaassen ondersteunen tijdens de VSK. De VSK is de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. De technische studenten gaan ‘commercieel’. Het wordt een nieuwe leerervaring om met vakgenoten over de ‘kleppen’ van Belimo te gaan praten. Belimo is wereldmarktleider in een gespecialiseerd segment: meet- en regeltechniek voor verwarming, ventilatie, airconditioning en brandkleppen.

De afgelopen twee jaren is de samenwerking tussen school en bedrijf steeds intensiever geworden. Vakexperts van Belimo geven regelmatig gastlessen. ‘Wij voelen ons als marktleider verplicht om kennis over te dragen aan de opkomende generatie en een brug te slaan tussen theorie en de arbeidsmarkt’ aldus Richard Daamen, directeur van Belimo. ‘Het was top! Ik weet zeker dat ik een aantal nieuwe klanten heb binnengehaald’ zegt een enthousiaste Remco na afloop van de beurs.
www.aventus.nl

Partnership Certigon
Certigon is trots te kunnen vermelden dat wij een Solution nopCommerce Partnership hebben vekregen. Ter verduidelijking: nopCommerce is een platform voor het bouwen van webshops en e-commerce oplossingen op basis Microsoft .net Core. Certigon is hiermee een volwaardig nopCommerce partner en garanderen wij onze klanten over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken om het beste uit hun e-commerce te halen.

Eén van de grote voordelen van dit partnership is dat we direct toegang hebben tot alle support en services van nopCommerce voor e-oplossingen.

Daarnaast kunnen wij melden dat Certigon momenteel in de afrondende fase werkt aan 3 plugins voor nopCommerce. Binnenkort kunnen wij nopCommerce connecten met de veelgebruikte services van Exact en Mollie. Helemaal gaaf is dat we een plugin hebben ontwikkeld voor 3d configurator Expivi. Webshops kunnen nu dus hun producten ook in 3d laten zien in hun nopCommerce shop!
www.certigon.nl/certigon-is-officieel-nopcommerce-solution-partner/

Witteveen+Bos krijgt directie van drie
De directie van advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos maakte op 13 februari 2020 bekend dat zij Eveline Buter voordraagt als nieuwe directeur en Wouter Bijman als nieuwe algemeen directeur. De huidige directie bestaat uit algemeen directeur Karin Sluis, die in april van dit jaar terugtreedt, en directeur Stephan van der Biezen, die deze rol voortzet.

V.l.n.r. Wouter Bijman, Eveline Buter en Stephan van der Biezen

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 9 april wordt aan de aandeelhouders  gevraagd in te stemmen met het voorstel tot benoeming.

Buter en Bijman studeerden beide civiele techniek aan de TU Delft. Eveline Buter (1975) heeft een achtergrond in watermanagement, maatschappelijke kosten-batenanalyses en energie(transitie).  Ze was vijf jaar vestigingshoofd in Jakarta en leidde de afgelopen jaren de product-markt-combinatie  Industrie en Energie.

Wouter Bijman (1976) heeft een achtergrond in waterbouwkunde, infrastructuur en mobiliteit, digitalisering en veiligheid. Hij leidde onder meer de kantoren in Rotterdam, Kazachstan en Dubai. Sinds 2018 is Bijman business line manager Infrastructuur en Mobiliteit.
www.witteveenbos.nl

BMD Advies Oost: ‘Wij zijn super trots en letterlijk in de wolken’
Het jaar 2020 is voor ons goed begonnen; wij zijn verhuisd. Wij zijn in de wolken en werken voortaan vanaf de bovenste (8e) verdieping met een schitterend uitzicht over Deventer. Met het oog op duurzaamheid is bij de inrichting zoveel mogelijk bestaand meubilair hergebruikt. Aan onze kantoortuin en trainingsruimte hebben wij extra aandacht besteed, zodat wij flexibel zijn voor elke indeling. Onze adviseurs zijn vaak buiten de deur op locatie, hiervoor is een inspirerende, gezellige en zonnige werkomgeving gecreëerd. Tussen de werkzaamheden door is het uitwisselen van project- en praktijkervaringen veel gemakkelijker. De combinatie van zakelijk modern en huiselijk zorgt voor een fijne atmosfeer. Het resultaat: een prettige werkplek waar originele ideeën en creatieve oplossingen ruimte krijgen om te groeien. Je kunt ons niet missen als je aan komt rijden van de A1, afslag 23, ons logo komt je stralend tegemoet.
Ons nieuwe adres: BMD Advies Oost, Hanzeweg 1, 7418 AW  Deventer.
www.bmdadviesoost.nl