Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Logistiek Café op 13 januari 2020 in Tiel

Logistics Valley Rivierenland combineert het tweede Logistiek Café van maandag 13 januari in Tiel met een nieuwjaarsborrel. Raymond Tukker en Martijn Bakker komen er bovendien vertellen hoe ze logistiek inrichten voor klanten als AH, Bol.com, Wehkamp, Schiphol en Mexx.

Tukker en Bakker zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van gemechaniseerde (-warehouse) oplossingen. De uitdagingen waarvoor ze staan en de best practices bij een transitie van manueel naar gemechaniseerd en gerobotiseerd werken in een distributiecentrum komen aan bod. In het ‘dc van de toekomst’ (van Albert Heijn in Zaandam) en bij Bol.com in Waalwijk is alles in het werk gesteld om de organisatie maximaal voor te bereiden op het nieuwe, gerobotiseerde tijdperk. Alleen dan doet technologie wat het moet doen en komen de voordelen van automatisering optimaal tot hun recht.

Die dag wordt tevens het nieuwe partnerbord in de hal van het Huis van de Logistiek op Medel in gebruik genomen: daarop staan de partners die samenwerken in Logistics Valley Rivierenland. En uiteraard heffen we het glas op een goed 2020 voor logistiek in Rivierenland!

Het Huis van de Logistiek is maandag 13 januari 2020 open vanaf 16.00 uur aan de Medelsestraat Oost 17 in Tiel, u bent van harte welkom. Aanmelden stellen we zeer op prijs: nathalie@logisticsvalley-rivierenland.nl