Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Medewerkers zorg kunnen verhaal kwijt door actie gewoon-aandacht

Alles en iedereen is in de ban van het Corona-virus. Vooral medewerkers in de zorg krijgen veel voor hun kiezen. Bij Gewoon-HR zijn vrijwel alle trajecten stopgezet en verzet. Nu past stilzitten niet bij hen en daarom is de actie #gewoon-aandacht gestart.

Iedereen in de zorg heeft haar of zijn eigen verhaal. Over wat mensen meemaken. Waar ze zich zorgen over maken. De grenzen waar ze tegenaan lopen; bij zichzelf en bij hun omgeving.

Gewoon-HR wil graag wat terugdoen. Daarom bieden ze alle mensen die in de zorg werken, in welke functie dan ook, de mogelijkheid om zonder kosten en op een tijdstip dat zij dat willen verhalen te delen met of vragen te stellen aan ervaren coaches die naar ze kunnen luisteren en met ze wille meedenken. Natuurlijk zijn deze gesprekken vertrouwelijk.

Er is een team samengesteld van meer dan twintig professionals met zeer verschillende achtergronden en expertises die zich belangeloos inzetten voor het programma #gewoon-aandacht. Zij hebben bijvoorbeeld veel kennis over thema’s zoals mentale kracht, omgaan met stress, werk-privĂ© balans, slapen en voeding, samenwerken onder druk, leidinggeven, omgaan met veranderingen enz.

De afgelopen jaren is er o.a. gewerkt voor diverse zorginstellingen zoals het UMC, het Rode Kruis, Cliniclowns, COA, Defensie, Veilig Thuis, Jeugdzorg, gemeenten, etc. etc. Deze ervaringen worden ingezet bij dit project.

Op de website www.gewoon-aandacht.nl vind je meer informatie over wat zij kunnen betekenen en met wie mensen in gesprek kunnen gaan. Via deze site kan een afspraak gemaakt worden voor een gesprek per telefoon of videoverbinding. Er wordt nog volop gewerkt aan deze site, dus deze is nog niet volledig.

Jij kent vast zorgorganisaties die ook wat hulp kunnen gebruiken. Het wordt op prijs gesteld wanner je meedenkt of het project daar onder de aandacht brengt.