Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Meld je nu aan voor het Webinar Interreg/Europese subsidies

8RHK ambassadeurs en Duitsland coördinatoren hebben als doel om samenwerkingsprojecten te stimuleren en het grensgebied meer als een samenwerkende, grensoverschrijdende regio te laten functioneren. Graag nodigen wij u uit voor het webinar Interreg/ Europese subsidies, dat hierop inspeelt.

Tijdens het webinar informeren Ellen Jansen (Provincie Gelderland), Karolien de Bruine (Oost NL) en Joris Bengevoord (burgemeester gemeente Winterswijk) u over de mogelijkheden van Interreg en Europese subsidies in de breedste zin van het woord.

Kansen voor meer verbinding vanuit de Achterhoek
In grensgebieden staan overheden, onderwijsinstellingen en bedrijven vaak voor kenmerkende uitdagingen en specifieke grensbelemmeringen. Door grensoverschrijdende samenwerking kunnen gemeenschappelijke problemen worden opgelost. In de Achterhoek wordt steeds vaker verbinding gezocht met Duitsland wanneer er projecten van de grond komen. Door de gunstige ligging, florerende industrie en goede onderwijsinstellingen lijkt een nauwe samenwerking met Duitse organisaties, overheden en ondernemingen voor de hand liggend. Uit een overzicht van Interreg-projecten blijkt dat relatief weinig Interreg-projecten hun oorsprong vinden in de Achterhoek. Daar kunnen we wat mee.

Meldt je via deze link aan voor het webinar Interreg en Europese subsidies op dinsdag 1 december van 15.30 – 17.00 uur.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Instructies en inloggegevens voor het webinar ontvangt u maandag 30 november.