Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Miljoenennota ontbijt VNO-NCW Stedendriehoek traditiegetrouw bij Paleis Het Loo

Op woensdag 22 september trapt VNO-NCW Stedendriehoek de dag na Prinsjesdag af met een vorstelijk Miljoenennota ontbijt op Paleis Het Loo.
Het ontbijtevenement is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie voor een divers gezelschap van genodigden uit het regionale bedrijfsleven.

Allard Postma geeft namens het Ministerie van Financiën zijn kijk op de miljoenennota en rijksbegroting voor het komende jaar. Han Mesters, Sector Banker Zakelijk Dienstverlening bij ABN-AMRO, deelt zijn visie en eerste indruk over de Miljoenennota met alle aanwezigen. Michel van Maarseveen (Directeur Paleis het Loo), Marjolein Smeenk (Rientjes&Partners) en Peter van de Pol (Schoneveld Breeding) nemen deel aan het ondernemerspanel. Samen blikken zij terug op het afgelopen (corona)jaar en kijken vooruit naar wat het komende jaar hen brengt als ondernemers in de evenementenbranche, zakelijke reisbranche én exportbedrijf. Dagvoorzitter dit jaar is Esmée Pater (VNO-NCW Midden).

Hoe innoveren we ons door- én uit de crisis?
Regio Stedendriehoek heeft zich sterk door de coronacrisis geslagen en kijkt nu vol goede moed vooruit naar de toekomst. Hoe bouwen we samen op een duurzame en innovatieve manier aan groei? Hoe inspireren we elkaar om duurzaam te innoveren? Naast het jaarlijks traditionele ontbijt wordt er samen op vernieuwende wijze naar de toekomst gekeken en ervaringen uitgewisseld.

Samenwerking
Het evenement wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden in samenwerking met hun partners: Paleis het Loo, ABN-AMRO, KPMG en Dommerholt Advocaten.