Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Mobiliteits- en logistiek makelaars voor Achterhoek

Ondersteuning voor werkgevers in de Achterhoek bij logistieke en mobiliteitsvraagstukken.

Mobiliteitsmakelaar Marc Kemink:
Als ondernemer wilt u goed bereikbaar zijn voor uw werknemers en bezoekers, voldoende parkeerplaatsen kunnen bieden, een positieve bijdrage willen leveren aan het klimaat en/of de gezondheid van uw werknemers willen bevorderen. Steeds meer werkgevers kiezen dan ook voor het verbeteren van hun mobiliteitsbeleid en het stimuleren van bijpassend mobiliteitsgedrag. Op allerlei manieren kan de mobiliteitsmakelaar voor de Achterhoek uw organisatie hierbij ondersteunen op een vraag- & oplossingsgerichte wijze, die aansluit bij de situatie, mogelijkheden en behoefte van uw organisatie en werknemers.

Marc Kemink is de mobiliteitsmakelaar voor de Achterhoek binnen het programma Slim & Schoon Onderweg en doet dit vanuit werkgeversorganisatie VNO-NCW Midden. Hij adviseert werkgevers en bedrijvenverenigingen rond de A12 & A18 wat Slim Werken en Slim Reizen kan betekenen voor hun organisatie of bedrijventerrein. Hierbij kijkt hij samen met de werkgevers naar hun mobiliteit gerelateerde behoeften en/of vragen, zoals onder andere het vergroten van de bereikbaarheid van de werklocaties, verduurzamen van de mobiliteit, beheersen van de mobiliteitskosten, het optimaliseren van ruimtegebruik, het bevorderen van de vitaliteit en duurzaamheid.

Hij zoekt hierbij naar passende oplossingen voor werkgevers en hun medewerkers. En onderhoudt hiervoor rechtstreekse lijnen met professionele aanbieders/dienstverleners, om invulling te geven aan uw mobiliteit gerelateerde vragen. Zo kan u gebruik maken van de gratis mobiliteitsscan en kan hij u concreet helpen met het stimuleren van fietsen (middels maatwerkchallenge; e-bike probeeractie; fietsplan; deelfietsen), samenrijden (waarbij uw organisatie volledig wordt ontzorgd); OV-probeeracties, verduurzamen van wagenpark; inzetten van deelauto’s voor zakelijke/dienstritten, digitaal overleggen, thuiswerken, enzovoort.

Mocht u willen weten wat de mobiliteitsmakelaar Achterhoek voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact op met Marc Kemink via mobiliteitsmakelaar@vno-ncwmidden.nl


Logistiek makelaars Christiaan Zweers en Mark Luikens.

Minder en duurzame zakelijke kilometers voor uw medewerkers
Voor u als werkgever is de reistijd van uw medewerkers vaak een kostenpost, en deze wilt u zo efficiënt en duurzaam mogelijk inzetten. Door bijv. (nog) slimmer te plannen, anders te reizen en meer goederen te bundelen bent u hier enerzijds efficiënt en anderzijds ook duurzaam mee bezig. Wilt u hier graag aan werken, maar u weet niet precies hoe en wat? Vanuit de regio Arnhem-Nijmegen zijn er twee logistiek makelaars actief die bedrijven kosteloos ondersteunen bij talloze maatregelen voor uw bedrijf op het gebied van o.a. landing bundelen, efficiënt bestelverkeer, vergroenen van het wagenpark en stadslogistiek.

Christiaan Zweers en Mark Luikens ondersteunen u als logistiek makelaar graag bij deze vraagstukken. Zij zijn actief binnen de regio Arnhem-Nijmegen voor alle bedrijven die rijden door die regio. Veel Achterhoekse bedrijven hebben dagelijks last van de files op de A12, drukte in de stad, onnodig brandstofverbruik en onnodige kilometers. Samen met u kijken ze naar optimalisaties die voor u zowel kostenbesparend als duurzaam zijn.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen via:

Christiaan Zweers: 06-21810121 c.zweers@gelderland.nl en Mark Luikens 06-51165781 m.luikens@gelderland.nl