Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nadere kennismaking bestuurslid Paul Veld

Wie zijn de mensen die het bestuur van VNO-NCW regio Zwolle vormen? We stellen ze graag nader aan je voor!

Mijn naam is Paul Veld, ondernemer in de regio Zwolle. Ik ben 51 jaar en getrouwd met Anne-Marie. Samen met onze 3 kinderen wonen we middenin de regio Zwolle (in het fraaie Meppel). Ik ben 29 jaar in de bancaire sector actief geweest (zowel regionaal, als nationaal en internationaal). Een mooie, boeiende en leerzame periode. In de zomer van 2019 heb ik het besluit genomen om vanuit deze ervaring ondernemers bij te staan bij allerhande organisatie- en financiële vraagstukken en ben in sommige gevallen een klankbord. Een prachtige uitdaging in onze mooie regio Zwolle. Ik zet mij daarnaast al jaren in voor organisaties die in het sociaal maatschappelijke domein actief zijn, zoals o.a. Stichting Noodfonds Zwolle e.o. (verlenen van financiële hulp aan individuele personen in de regio Zwolle, in gevallen waarin andere voorzieningen ontbreken. De hulp is gericht op het mogelijk maken van structurele oplossingen).

Sinds oktober 2018 maak ik deel uit van het bestuur van VNO NCW regio Zwolle. Werken en overleggen met mijn medebestuurders en Auke Oosterhoff (regiomanager) over de regionale ontwikkelingen op thema’s die voor ondernemers relevant zijn en de rol die we vanuit VNO NCW hierbij spelen is een gave job en geeft veel energie. Het is belangrijk om de ondernemersbelangen in onze regio te behartigen!

Mijn aandachtsgebied binnen het bestuur is alles wat maken heeft met het thema Mobiliteit. Zo neem ik deel aan de stuurgroep Slimme en Duurzame Mobiliteit (Regio Zwolle Mobiel). De regio Zwolle pakt slimme en duurzame mobiliteit op met het bedrijfsleven en de overheid. Samen creëren we slimme en schone mobiliteitsoplossingen. Zo houden we de regio aantrekkelijk en bereikbaar.

Daarnaast is er vanuit VNO NCW regio Zwolle een Mobility Board Regio Zwolle opgericht, waarin een brede groep stakeholders (ondernemers en overheid) in gesprek gaan over het thema Infra en Mobiliteit en de vraagstukken die regionaal voorliggen. Het aanpakken van de vraagstukken op dit gebied is belangrijk voor de ontwikkeling van de regio en daarom een belangrijk speerpunt in de lobby van VNO NCW regio Zwolle. Ik ben ervan overtuigd dat het inzetten van collectieve intelligentie, kennis en ervaring van ondernemers nodig is om deze maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Als je tips of vragen hebt, neem dan contact met mij op. Je kunt me bellen op 06-20274117.

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en/of samen te werken in regio Zwolle.

Hartelijke groet,
Paul Veld