Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Neem de uitdaging met ons aan!

Anders kijken naar personeelsvraagstukken
De huidige situatie op de arbeidsmarkt vraagt om out of the box oplossingen. FactorWerk en VNO-NCW Midden dagen je uit om een andere aanpak te proberen tijdens de ontbijtbijeenkomst ‘Break into the box: arbiesmarktvragen’.

Samen met andere ondernemers help je een ondernemer die op zoek is naar personeel. De oplossingen voor deze vraag zijn te vinden in verzegelde boxen. Met praktische opdrachten kraak je de codes van de boxen. Dan kunnen de volgende vragen langskomen: staat er in de vacature eigenlijk wel wat er echt nodig is op de werkvloer? Is de procedure toegankelijk? Hoe selecteer je en sta je open voor onverwachte talenten? En hoe kunnen ondernemers elkaar versterken in dit proces? Aan het einde van het Break into the box-spel heb je gegarandeerd een aantal nieuwe inzichten opgedaan om anders te kijken naar personeelsvraagstukken.

Praktische informatie
Voor wie: werkgevers (directie/management/hr)
Datum: woensdag 5 juli 2023
Tijd: 07.30 uur (inloop met ontbijt) – 09.30 uur
Locatie: NewTechPark, Vlijtseweg 148, Apeldoorn

Aanmelden
Via deze link of https://forms.office.com/e/PvyVT9vD7j

Organisatie
Caroline Rijnbeek: VNO NCW Midden (dagvoorzitter)
Trix Schipper-Hop: Leerwerkloket Stedenvierkant (mob. 06-10252103)

De samenwerkende partijen organiseren onder de vlag van FactorWerk met regelmaat kennissessies voor werkgevers binnen het thema ‘Anders kijken, anders werven’.