Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuw adviesteam Werkgeversservicepunt Midden Gelderland Werkt Door

Veel werkgevers in de regio staan voor fundamentele uitdagingen en vrezen voor hun voortbestaan. Terwijl andere werkgevers juist behoefte hebben aan extra personeel. Daarom heeft het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland een adviesteam ingericht: Werkgeversservicepunt Midden Gelderland Werkt Door (WSP MGWD). WSP MGWD benadert werkgevers over de sectoren en branches heen en legt de verbinding tussen werkgevers waar een overschot aan personeel is (of dreigt) met werkgevers waar juist nu tekorten ontstaan.

Mooie voorbeelden van de gemaakte verbindingen in de afgelopen periode zijn o.a. horecamedewerkers die zijn gaan werken bij een grote pakketbezorger in de regio of verbonden zijn aan de vacatures voor bron- en contactonderzoekers bij de GGD.

Op de website www.wspmgwerktdoor.nl vind je alle informatie, kun je vrijblijvend je hulpvraag kenbaar maken of direct contact opnemen met het adviesteam. Het adviesteam informeert je ook graag over het transitievoucher, een financiƫle ondersteuning bij werk-naar-werk vraagstukken.