Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe voorzitter bestuur JM Arnhem/Nijmegen

Mels van der Velden

Op dinsdag 8 september heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden bij Jong Management kring Arnhem/Nijmegen. Mels van der Velden was al enkele jaren bestuurslid en is nu geïnstalleerd als voorzitter.

“Wij vormen met onze kring een groep van jonge professionals, ondernemers en managers uit onze mooie regio. Onze bijeenkomsten zijn er op gericht om zakelijk en persoonlijk te groeien. Om dat te bereiken hebben wij een gevarieerde agenda nodig. Zo bestaan bijeenkomsten uit bedrijfsbezoeken, workshops, persoonlijke gesprekken en activiteiten als een ondernemersrally of een golfdag. We ontmoeten elkaar iedere tweede dinsdag van de maand omstreeks 17:30 uur en ronden na een mooi inhoudelijk programma altijd af met een goed diner en een gezellige nazit.

Jong Management is gelieerd aan VNO-NCW. Een lidmaatschap bij Jong Management betekent ook automatisch een lidmaatschap bij VNO-NCW.

Graag willen wij ons inzetten om onze netwerken nog toegankelijker te maken, zodat onze leden over en weer kunnen profiteren van ons samenwerkingsverband.

Traditiegetrouw organiseren we met elkaar de ondernemersrally in juni en staat er een gezamenlijke bijeenkomst gepland.

Oproep
Heeft u binnen uw organisatie een jong (management) talent die de kans aan wil grijpen zich verder te ontwikkelen binnen een groep gelijkgestemden? Het event op 13 oktober bij Koninklijke Burgers Zoo is uitgesteld naar 10 november (onder voorbehoud*). Na en boeiende lezing over onder andere ondernemerschap door directeur Alex van Hooff wordt u rondgeleid door Burgers Ocean. Een perfecte gelegenheid om kennis te maken, van harte welkom!”

Introducees / geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden via deze link. U wordt dan op de hoogte gehouden door Jong Management.

* Actuele informatie rondom dit event volgt snel na de aankondigde COVID-19 maatregelen

Interesse in Jong Management? Ga naar www.jongmanagement.nl/interesse.