Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuw bestuurslid VNO-NCW provincie Utrecht

Voorzitter VNO-NCW provincie Utrecht Rob Eradus (l) en nieuw bestuurslid John Deighton

Op 13 november 2019 is John Deighton benoemd tot nieuw bestuurslid van VNO-NCW Provincie Utrecht. Binnen dit bestuur neemt hij de portefeuille Ruimtelijke Ordening & Duurzaamheid & Circulaire Economie & Energietransitie voor zijn rekening. John is CEO van Deighton Healthcare Enterprises uit Wijk bij Duurstede en heeft meer dan 25 jaar ervaring als directeur bij bedrijven binnen de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. Deighton Healthcare Enterprises is de moedermaatschappij van verschillende ondernemingen die allemaal actief zijn binnen de gezondheidszorg op het gebied van human resources en het aanbieden van behandelingen binnen de GGZ. Innovaties, het oplossen van het personeelstekort in de zorg en het bieden van nieuwe behandelmethodieken vormen de focus van de ondernemingen. John is getrouwd en heeft 4 kinderen.

“Veel ondernemingen hebben een ernstig tekort aan personeel. Sommige branches zoals de zorg, onderwijs, ICT en techniek hebben daar erg veel last van. Het grote risico van een nieuwe recessie dreigt als we dat probleem niet weten te keren! Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen binnen VNO-NCW. Want alleen het probleem benoemen is niet voldoende….! Meehelpen met het vinden van oplossingen is inspirerend!”, aldus John Deighton.

Wij wensen John veel succes in zijn nieuwe functie.

Contact
Helga Brenninkmeijer, regiomanager VNO-NCW provincie Utrecht, telnr. 06-11351691 of met Loes Klanderman, regiomanager VNO-NCW provincie Utrecht, telnr. 06-51279775.