Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuw! Check eenvoudig je subsidiemogelijkheden

6 oktober 2020 – Op zoek naar (extra) financiering om je ondernemersplannen te realiseren? Check je subsidiemogelijkheden met de Subsidiechecker, een eenvoudige online tool op de site van VNO-NCW Midden, die je in drie korte stappen heldere informatie geeft over de meeste subsidies van Europa en de Nederlandse overheid.

Wil je meer weten over een specifieke subsidie of wil je hulp bij het aanvragen, neem dan contact op met je eigen subsidieadviseur of maak gebruik van de laatste stap in de Subsidiechecker.

 De Subsidiechecker wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking met Knippenborg Subsidieadvies, lid VNO-NCW Midden. Zij zorgen voor actuele informatie in de tool en zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

 www.vno-ncwmidden.nl/subsidiechecker

 ‘Een nuttig instrument, het heeft mij goed op weg geholpen’

Provinciale subsidies

Provincies hebben veel financiële mogelijkheden voor versterken en groeien van ondernemingen. Kijk op de provinciale pagina’s voor meer informatie.

Flevoland

Gelderland

Overijssel

Utrecht

Of ga naar de websites van de regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost NL (Gelderland en Overijssel), Horizon (Flevoland) of ROM Regio Utrecht (provincie Utrecht), die een rol hebben in bevorderen van innovatie en internationalisering.