Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe bestuursleden VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen

Het bestuur van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen heeft versterking gekregen door de toetreding van Cindy Visser en Arjan Stuij. Op woensdag 3 april 2019 zijn zij tijdens de bestuursvergadering benoemd.

Cindy Visser
Cindy Visser (30) is sinds januari 2018 directeur van Visser Duiven en tevens vierde generatie binnen dit familiebedrijf. Visser Duiven is gespecialiseerd in pallet – en pakketdistributie binnen Nederland en biedt daarnaast als volledige service Warehousing. Vanuit de mooie zichtlocatie aan de A12 distribueren zij zendingen van hun klanten binnen 24 uur door heel Nederland met de representatieve en herkenbare eigen wagens en eigen chauffeurs.

Naast haar werk zet Cindy zich in voor RTC Gelderland en is ze actief lid bij (Young) Lindus, (Jong) TLN en de Familiebedrijven Gilde.

“Ik ben verheugd met mijn enthousiasme, mijn logistieke achtergrond en brede netwerk binnen de regio mijn bijdrage te leveren als bestuurslid van VNO–NCW regio Arnhem-Nijmegen. Door samenwerking op te zoeken met de vele bedrijven en instanties maken we van iedere uitdaging een mooie kans!”

Arjan Stuij
Arjan Stuij (50), is woonachtig in Lent-Nijmegen en is sinds 2015 directeur bij Poelmann van den Broek advocaten in Nijmegen.

De rode draad wordt gevormd door dienstverlening, en of het daarbij nu draait om leasecontracten of juridische dienstverlening, centraal staat de klant en hoe in te spelen op de behoefte die de klant heeft. Met dit als uitgangspunt is het de uitdaging om de gehele organisatie zodanig in te richten en de medewerkers ervan bewust te maken dat alles wat we doen toegevoegde waarde voor de klant moet hebben.

Voorwaarde voor een optimaal resultaat is samenwerking, zowel binnen de organisatie als daarbuiten met andere stakeholders. “Je kaarten tegen de borst houden is niet meer van deze tijd. Leren van elkaar en waar mogelijk gezamenlijk acteren, is dat wat mij betreft wel. Voor mij is dit een belangrijke drijfveer om, met veel plezier, energie te steken in de regio Arnhem-Nijmegen”, aldus Arjan.

Wij wensen de nieuwe bestuursleden veel succes in hun nieuwe functie.