Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe bestuursleden VNO-NCW Rivierenland

Het bestuur van VNO-NCW Rivierenland krijgt per 1 januari 2021 versterking door toetreding van Cathelijne Elassaiss-Schaap en Sander van Mourik.

Cathelijne Elassaiss-Schaap
Cathelijne (47), woonachtig in Houten, is advocaat privacy- en ondernemingsrecht en ondernemer. Ze heeft een eigen kantoor: Advocatenkantoor Elassaiss. Daarnaast houdt Cathelijne zich bezig met vastgoed.

“Ik geloof in elkaar ondersteunen en kansen creëren, voor elkaar en voor de regio. Daar draag ik graag aan bij en ik hoop dat nog meer te kunnen doen als bestuurslid van VNO-NCW Rivierenland. Het leukst vind ik het om iets dat voor onmogelijk wordt gehouden, toch voor elkaar te krijgen”, aldus Cathelijne.

Sander van Mourik
Sander (40) woont in Wageningen en is sinds 2008 werkzaam als Senior Manager Tax in de algemene fiscale praktijk bij AT&C Accountants en Belastingadviseurs in Tiel.

“Sinds 2014 ben ik lid van Jong Management (JM) in de kring Gelderse Vallei/Betuwe. JM heeft als doelstelling voor haar leden “persoonlijke en zakelijke groei”. Waar VNO-NCW opkomt voor de grotere ondernemersbelangen in het algemeen, ligt de nadruk bij JM meer op contact en intervisie tussen de leden onderling. De verscheidenheid aan leden zorgt voor een ruime blik op bepaalde zaken en vergroot je netwerk. Bij bedrijfsbezoeken, activiteiten of diners heb ik dit als zeer aangenaam en leerzaam ervaren. Vanuit mijn rol als bestuurslid bij VNO-NCW Rivierenland wil ik graag de interactie tussen Jong Management en VNO-NCW bevorderen. Beide verenigingen kunnen elkaar goed aanvullen.”

Wij wensen Cathelijne en Sander veel succes in hun nieuwe functie!

Contact
Tjerry Verhoeven, regiomanager VNO-NCW Rivierenland, tel. 06 – 537 869 19