Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe bestuursleden VNO-NCW Rivierenland

Op maandag 15 april 2019 zijn tijdens de bestuursvergadering Lucienne Hoenselaar en Marcel van der Sluijs benoemd tot nieuwe bestuursleden van VNO-NCW Rivierenland.

Lucienne Hoenselaar
“Ik ben Lucienne Hoenselaar (46) en sinds januari 2018 werkzaam als advocaat bij Bierman advocaten in Tiel. Bierman advocaten richt zich bij uitstek op de ondernemerspraktijk. Binnen het kantoor houd ik me voor de sectie Bouw en Vastgoed voornamelijk bezig met het omgevingsrecht, dus alles wat te maken heeft met bestemmingsplannen, bouwvergunningen, milieuaspecten etc. ​Voordat ik als advocaat ben gaan werken heb ik geruime tijd bij de (lokale) overheid gewerkt.

Vanuit deze ervaring wil ik graag een (inhoudelijke) bijdrage leveren aan de belangrijke onderwerpen die voor de komende jaren op de (groei)agenda staan, zoals de ontwikkeling, herstructurering en verbetering van de bedrijventerreinen en de bereikbaarheid ervan. De beschikbaarheid van een passende bedrijfshuisvesting c.q. locatie is immers cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering. Ik vind het een uitdaging om hierbij zoveel mogelijk de verbinding te zoeken tussen de overheid en het bedrijfsleven zodat er voor alle betrokkenen een zo optimaal mogelijk resultaat kan worden bereikt.”

Marcel van der Sluijs

Marcel van der Sluijs (52) komt uit Oosterwijk, bij Leerdam.
“In mijn werkzame leven heb ik een breed palet aan functies bekleed binnen de aannemerij in binnen- en buitenland. Dat voerde me langs onder andere Florida, Caraïbische eilanden en Canada. Ook werkte ik jaren in Berlijn. Binnen de aannemerij raakte ik veel takken van sport; betonbouw, wegenbouw en telecom. Ik saneerde en reorganiseerde in Nederland, België en Duitsland en bouwde gelukkig ook veel op in al die jaren. Tussendoor mocht ik nog meewerken aan het opheffen en onderbrengen van een middelgroot pensioenfonds. Ik kan hierdoor bogen op een mooie, rijke ervaring. Sinds 2012 ben ik als directeur en later DGA betrokken bij Hermeta uit Asperen. Hermeta is een toeleverancier in de bouw die zich toelegt op gevelbouw, interieurbouw en interieuraccessoires & garderobesystemen.

Mijn passie ligt bij mensen en duurzaamheid. Ieder mens is uniek en heeft een onbegrensd potentieel aan mogelijkheden. Tijd steek ik graag mensen in met een beperking en andere kansarmen. Over het containerbegrip “Duurzaamheid” praat ik niet veel. Dat pas ik zoveel mogelijk gewoon toe en dan niet alleen denkend aan groene stroom en re- of upcyclen, dat is al old school. De Engelse taal heeft daar mooie termen voor; geen you ought to of you should, maar we must!”

Wij wensen Lucienne en Marcel veel succes in hun nieuwe functie.