Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe penningmeester Quintus Stokvis

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 november jl. hebben de leden van VNO-NCW Midden Quintus Stokvis officieel benoemd tot nieuwe penningmeester van de vereniging. Hij volgt Stefan Klijn op, die na ruim zeven jaar zijn functie overdraagt.

Quintus (54) is fiscaal econoom en werkt als senior manager tax bij Crowe Peak. In die hoedanigheid is hij contactpersoon voor het lidmaatschap van Crowe Peak in de Achterhoek. Zijn specialiteiten zijn internationaal belastingrecht, vennootschapsbelasting en fiscale begeleiding van (zeer) grote vermogens.

“Ik wil op een goede manier kennis en kwaliteiten inzetten om gezamenlijk het beste uit onszelf en uit het ondernemerschap te halen. Een goed ondernemersklimaat draagt bij aan een robuuste en inclusieve samenleving en daar geloof ik in. Ik wil graag bijdragen aan verbinding op basis van constructief ondernemerschap, kansen zien, verantwoordelijkheid nemen en elkaar verder helpen”, aldus Quintus.

Quintus is getrouwd en heeft twee dochters (9 en 11 jaar). Naast zijn drukke werkzaamheden vindt hij het belangrijk om tijd door te brengen met zijn gezin.

“Ik zie er naar uit om de komende jaren uw penningmeester te zijn en maak bij gelegenheid graag nader kennis.”