Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen

Op 1 juli zal Tjerry Verhoeven bij VNO-NCW Midden starten als nieuwe regiomanager voor de regio Arnhem-Nijmegen. Zij volgt hiermee Pieter de Boer op.

Tjerry (33) heeft gewerkt als programmamanager bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn in Gelderland. Haar rol was het verbinden en intensiveren van de samenwerking van Zorg en Welzijn met onderwijs en overheid, hierdoor kent zij de regio Arnhem en Nijmegen goed. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren meegewerkt aan de Techniekdagen om ook te laten zien hoeveel technologie er binnen de zorgsector is. “Ik was onder de indruk van de hoeveelheden bezoekers en de blije kinderen met enthousiaste ouders. Prachtig om te zien hoe concurrerende bedrijven samen werken aan een het hogere doel”, aldus Tjerry.

“Ik heb ontzettend veel zin om te starten als regiomanager bij VNO-NCW Midden. Een kans die ik niet aan me voorbij kon laten gaan. De komende tijd zal ik me eerst richten op het beter leren kennen van de leden. Weten wat en hoe je elkaar kan versterken is de basis. Ik ben ervan overtuigd dat het niet meer de tijd is om alleen te werken, maar dat we samen sterker zijn, zodat Arnhem/Nijmegen een krachtige regio is en blijft. Ik kom dan ook graag langs om kennis te maken.”

Tjerry Verhoeven is vanaf 1 juli bereikbaar via verhoeven@vno-ncwmidden.nl of via het verenigingsbureau van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, 055 – 5222606.