Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe regiomanager VNO-NCW Rivierenland

VNO-NCW Rivierenland krijgt een nieuwe regiomanager. Per 1 april gaat Tjerry Verhoeven van start in de regio en volgt zij Eugenie Savrij Droste op, die voor een loopbaan in de zorgsector heeft gekozen.

Tjerry (33) is geen onbekende van de vereniging. Zij werkt sinds 1 juli 2019 als regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen. Door herverdeling van taken zal Tjerry vanaf 1 april ook het aanspreekpunt zijn voor leden in Rivierenland en zich inzetten voor het ondernemersklimaat in het rivierengebied.
Als regiomanager heeft zij zich de laatste tijd ingezet voor verbinding van het sterke regionale ondernemersnetwerk, lobby op regionale issues, kennisdeling en interessante bijeenkomsten. Hiervoor heeft zij gewerkt als programmamanager bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn in Gelderland.

“Het zal een vreemde start zijn, midden in deze coronacrisis. Echter denk ik dat we als VNO-NCW Midden juist nu laten zien waar wij sterk in zijn. Lobby helpt ondernemers nu om allerlei maatregelen in te zetten en hopelijk het hoofd boven water te houden en medewerkers in dienst te kunnen houden. Want deze professionals hebben we voor de toekomst hard nodig. Ik kijk er naar uit om ook ondernemers in Rivierenland te helpen en maak graag – als de coronamaatregelen versoepelen – persoonlijk kennis met leden. Of eerder, via de digitale weg. Samen zijn we sterker.”

Tjerry Verhoeven is bereikbaar via 06 – 537 869 19 of verhoeven@vno-ncwmidden.nl of via het verenigingsbureau van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, 055 – 5222606.