Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe regiomanagers VNO-NCW Midden

Op 1 juli beginnen twee nieuwe regiomanagers bij VNO-NCW Midden. Voor de regio Arnhem-Nijmegen zal Tjerry Verhoeven starten als opvolger van Pieter de Boer en voor de regio’s Flevoland en VeluweVallei gaat Rob Dal aan de slag. Rob volgt Herald Immink op.

Tjerry Verhoeven
Tjerry (33) heeft gewerkt als programmamanager bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn in Gelderland. Haar rol was het verbinden en intensiveren van de samenwerking van Zorg en Welzijn met onderwijs en overheid, hierdoor kent zij de regio Arnhem en Nijmegen goed. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren meegewerkt aan de Techniekdagen om ook te laten zien hoeveel technologie er binnen de zorgsector is. “Ik was onder de indruk van de hoeveelheden bezoekers en de blije kinderen met enthousiaste ouders. Prachtig om te zien hoe concurrerende bedrijven samen werken aan een het hogere doel”, aldus Tjerry.

“Ik heb ontzettend veel zin om te starten als regiomanager bij VNO-NCW Midden. Een kans die ik niet aan me voorbij kon laten gaan. De komende tijd zal ik me eerst richten op het beter leren kennen van de leden. Weten wat en hoe je elkaar kan versterken is de basis. Ik ben ervan overtuigd dat het niet meer de tijd is om alleen te werken, maar dat we samen sterker zijn, zodat Arnhem/Nijmegen een krachtige regio is en blijft. Ik kom dan ook graag langs om kennis te maken.”

Tjerry Verhoeven is vanaf 1 juli bereikbaar via verhoeven@vno-ncwmidden.nl of via het verenigingsbureau van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, 055 – 5222606.

Rob Dal
Rob (34) woonachtig in Apeldoorn, is de afgelopen 15 jaar actief geweest in de financiële dienstverlening. Als financieel adviseur bij verschillende Rabobanken op de Veluwe heeft hij veel particulieren en ondernemers in de regio kunnen helpen met financiële vraagstukken.

Na 15 jaar vond Rob het tijd om uit zijn comfortzone te stappen en is hij gaan werken als regiomanager bij een bedrijf in deelmobiliteit. Daar kwam hij in aanraking met VNO-NCW en werd enthousiast over de vereniging: een professionele organisatie die belangen behartigt voor ondernemers in de regio en een stevige ambitie heeft om met elkaar doelen te bereiken.

“Ik geloof sterk in de relatie en een goed netwerk. Stimuleren en gebruik maken van elkaars expertise is wat ik nastreef. Als regiomanager hoop ik invulling te geven aan de groeiagenda die voor de regio’s zijn opgesteld. Waar de regio VeluweVallei mij bekend is door mijn werkervaring, heb ik ook veel zin om het voor mij ‘onbekende’ Flevoland te ontdekken.
Het komende jaar hoop ik kennis te maken met veel leden in de regio maar zal ik ook mijn pijlen richten op groei van de organisatie. Hoe meer leden, hoe slagvaardiger de vereniging kan zijn en dus een grotere meerwaarde kan hebben.”

Rob Dal is vanaf 1 juli bereikbaar via dal@vno-ncwmidden.nl of via het verenigingsbureau van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, 055 – 5222606.