Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe voorzitter VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen

Voorafgaand aan de regionale Ondernemersrally, die VNO-NCW Midden en Jong Management gisteren organiseerden – samen met de Persgroep, Henk Scholten Volvo en KNNS – hebben de leden van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen Bernard de Graaf gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Marcel Hielkema op, die begin mei de voorzittershamer VNO-NCW Midden overnam.

Bernard de Graaf is directeur Rupro Beheer b.v., moedermaatschappij van meerdere Nederlandse bedrijven die actief zijn binnen de automotive en de industriebranche. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is Bernard voorzitter RAI Vereniging, platform Equipment, en is hij sinds 2016 actief binnen het bestuur van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, waar hij de portefeuille Mobiliteit behandelt.

“De afgelopen drie jaar binnen het bestuur heb ik als zeer positief ervaren. De samenwerking met de lokale ondernemersverenigingen en overheidspartners heeft tot een mooie mobiliteitstafel geleid, een efficiënt vehikel waardoor werkgevers en overheid snel en effectief kunnen communiceren. Ik vind het leuk dat ik mijn ervaring nu breder kan inzetten binnen VNO-NCW. Regionale samenwerking, arbeidsmarkt, bereikbaarheid en duurzaamheid blijven onze speerpunten. De komende maanden gaan we in samenspraak met onze leden de doelen nog scherper stellen. We hebben een hoge ambitie, maar voor minder gaan we niet met ons bestuur.”