Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

“Nieuwjaarsbijeenkomst” en voorzitterswissel

Op 7 juni vond de Nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Rivierland plaats. Wellicht een tikkeltje laat voor een nieuwjaarsbijeenkomst, maar alle aanwezigen waren erg blij dat deze nieuwjaarsbijeenkomst weer “in het echt” was.

Er was volop ruimte om te netwerken voor de aanwezigen. Daarnaast werd de aandacht van de lokale ondernemers getrokken door gastspreker Ton Hillen, die als bestuursvoorzitter van Heijmans vertelde over de ontwikkelingen in de bouw. Deze avond stond ook in het teken van een voorzitterswissel. Na jarenlang fantastisch voorzitterschap van Hans van Zuijdam werd het tijd om de voorzittershamer door te geven. Degene die deze hamer in ontvangst mocht nemen is Kenny van Oort. Kenny is al jarenlang een vaste waarde in het bestuur van VNO-NCW Rivierenland. Met zijn nieuwe functie als voorzitter komt hij ook in het bestuur van VNO-NCW Midden. Waar Hans de accenten legde op duurzaamheid en vernieuwing, is het speerpunt van Kenny het bundelen van krachten om het ondernemers- en leefklimaat in de regio te verbeteren door de regionale speerpunten op de agenda in Den Haag te krijgen. Op deze manier zet Kenny zich vol in voor de ondernemers in onze regio.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie van de nieuwsjaarbijeenkomst, en kijkt alvast uit naar de volgende editie, hopelijk deze keer met oliebollen.

Bekijk hier een korte sfeerimpressie: