Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Naoberkrediet 2.0

Vanuit www.achterhoekverbindt.nl, een online platform waarin VNO-NCW Achterhoek participeert en dat is gestart bij aanvang van de coronacrisis om kennis en kunde te delen, kwam de behoefte voor ondersteuning in hoe financieringsvragen het beste te stroomlijnen naar boven. Waar Naoberkrediet voorheen kredieten verstrekte, is de scope nu veranderd naar kennis, advies en coaching rondom financieren.

Naoberkrediet verleende vanaf de vorige crisis in 2008 financiële ondersteuning aan tal van Achterhoekse ondernemers. Hiermee zijn tenminste 250 arbeidsplaatsen behouden voor de regio. Afgelopen jaren kwamen er minder aanvragen en vonden ondernemers andere wegen voor financiering. Nu, ten tijde van de coronacrisis, is de behoefte aan financieel advies en ondersteuning weer volop aanwezig, om te overleven of om groeikansen te pakken. De verwachting is dat deze behoefte in 2021 zelfs zal toenemen.

Daarom is Naoberkrediet met steun van 8RHK Ambassadeurs en de provincie Gelderland, gereactiveerd. Onder de naam Naoberkrediet 2.0 kunnen Achterhoekse ondernemers ondersteund worden met kennis, advies en coaching rondom financieringen. Naoberkrediet richt zich niet meer primair op kredietverstrekking, maar ondersteunt ondernemers met een goede financieringsaanvraag én met ingangen naar financiële instanties en informals. Projectleider van Naoberkrediet is Hans Goorhuis, een ervaren Achterhoekse ondernemer met een groot netwerk in de financiële wereld.

Zie  www.naoberkrediet.nl  voor informatie over diensten en waar ondernemers eenvoudig hun financiële vragen kunnen stellen en contact kunnen opnemen met Naoberkrediet!

De bijgevoegde flyer geeft aanvullende informatie.

foto: Projectleider Noaberkrediet 2.0 Hans Goorhuis, 06-22930809 of info@noaberkrediet.nl