Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ondernemers beter online zichtbaar met hulp van MKB Werkplaats Utrecht

Welke digitale oplossingen zijn voor mijn bedrijf het meest effectief? Hoe vergroot ik de online vindbaarheid van mijn bedrijf? Hoe kan ik mij als bedrijf onderscheiden richting mijn doelgroep? Door de razendsnelle digitalisering van de maatschappij krijgt ieder bedrijf vroeg of laat te maken met deze vragen. Voor ondernemers liggen hier kansen. Maar hoe pak je dat aan als MKB-bedrijf? Waar haal je de tijd en de kennis vandaan? Het programma de ‘MKB Werkplaats Utrecht’ brengt ondernemers in de provincie Utrecht samen met studenten van verschillende MBO-scholen en hogescholen. Het doel hiervan is om ondernemers te helpen digitaal actiever te worden.

Zie voor meer informatie op www.mkbwerkplaatsutrecht.nl en in de flyer over hoe de 4 stappen van de ‘MKB Werkplaats Utrecht’ MKB-ondernemers kunnen helpen.