Ondernemers: geef je mening via ons ondernemerspanel!

08-06-2023: Het aantal respondenten is nog niet voldoende voor een representatief onderzoek. Daarom is het panel verlengd tot en met 16 juni aanstaande. Dit is je kans om als ondernemer je stem te laten horen! Help jezelf en andere ondernemers om het juiste beeld te geven van het ondernemersklimaat in de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en Utrecht!

Ondernemen blijft in deze tijd een uitdaging. En om goed te kunnen ondernemen is een aantal randvoorwaarden noodzakelijk, zoals voldoende ruimte voor je bedrijf. VNO-NCW Midden werkt aan een optimaal ondernemersklimaat en vindt het belangrijk dat ondernemers hun stem laten horen.

Wij zetten daarom vier keer per jaar ons ondernemerspanel in. Met deze peiling maken we inzichtelijk hoe het de ondernemers in ons werkgebied vergaat. Van 8 mei tot en met 4 juni aanstaande staat er een ondernemerspanel online waarin we ingaan op bedrijventerreinen, binnensteden, druk op ruimte en fysieke omgeving.
Het aantal respondenten is nog niet voldoende voor een representatief onderzoek. Daarom is het panel verlengd tot en met 16 juni aanstaande. Dit is je kans

Het invullen van deze korte vragenlijst duurt maximaal 5 minuten en is uiteraard anoniem.

Help jij ook mee om het juiste beeld te geven van het ondernemersklimaat in de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en Utrecht? Geef je mening en laat je stem horen! De peiling staat open tot en met 4 juni aanstaande en de uitkomsten publiceren we daarna onder meer via onze website.