Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Wat heb jij nodig om de coronacrisis door te komen?

Ondernemerspeiling Flevoland: doe mee!

Wat is de impact van de coronacrisis op Flevolandse ondernemers? Die vraag staat centraal in een korte vragenlijst,  die tot 8 september openstaat. Jouw input gebruiken we om overheden te informeren over de behoefte bij ondernemers aan ondersteuning in het kader van de coronacrisis. Welke maatregelen zijn nog nodig, wat moet beter?

Ga direct naar de vragenlijst.

Op dit moment komt er waarschijnlijk veel op je af. De coronacrisis levert je minder, of juist meer werk op. Wellicht komt het voortbestaan van je bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heb je moeite met behouden van personeel, het in- of uitlenen van personeel of ervaar je strubbelingen met betrekking tot aanvragen en uitvoering van landelijke maatregelen. In Flevoland willen we zoveel als mogelijk alle ondernemers door deze crisis helpen. Om dat te kunnen doen, zijn we nu op zoek naar jouw ervaringen. Met deze eerste regionale ondernemersenquête willen we je vragen inzicht te bieden in de problemen en kansen die zich voordoen in je bedrijf als gevolg van de coronacrisis. Met jouw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen. De enquête staat open tot 8 september 2020.

Ga hier naar de vragenlijst

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers! We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken.

De Ondernemerspeiling Flevoland is een initiatief van Provincie Flevoland, VNO-NCW Midden, Flevoland Werkt!, Win4All, Ontwikkelingsmaatschappij Horizon en MKB-Nederland Midden.

Samen sterk in de coronacrisis
Download meer informatie over het Ondernemerspanel.

Contactpersoon
Chris Lorist, VNO-NCW Midden
Rob Dal, regiomanager VNO-NCW Flevoland