Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ondersteuning voor bedrijven met een SDE beschikking

Loop je als ondernemer in Overijssel tegen uitdagingen en belemmeringen aan waardoor je de SDE+ subsidie voor zon op dak nog niet verzilverd hebt.

Het programma Nieuwe Energie Overijssel heeft hiervoor haar Versnellingsteam Zon klaar staan met praktische ondersteuning als bedrijven vastlopen met hun aanvraag. Het versnellingsteam Zon biedt de helpende hand aan projecten voor zonnedaken om toch tot realisatie te komen.

Wegnemen van belemmeringen
Ondanks dat u al een SDE beschikking hebt, kunt u verschillende belemmeringen tegenkomen om daadwerkelijk een zonnedak te realiseren. Uit de praktijk blijkt dat de belemmeringen liggen op zowel technisch, financieel vlak en organisatorisch vlak rondom beschikbaarheid van kennis en tijd.

Het versnellingsteam Zon bestaat uit een multidisciplinair team van experts en gaat op pad met een oplossing die het beste is voor u als ondernemer. Na het bezoek weet u onder welke voorwaarden een zonnedak te realiseren is en heeft u een onafhankelijk advies met producten om een zonnedak te realiseren.

Meer weten over het versnellingsteam
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter de Jong: 06 – 107 589 78 of via P.E.d.Jong@overijssel.nl