Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ontbijtsessie: Duitse Zaken

Vrijdag 26 april organiseert de VMO in samenwerking met OostNL en Go4Export, een ontbijtsessie met als thema: “Duitse Zaken”.

Één van de speerpunten van de VMO is, bedrijven ondersteunen op aantal zaken waar behoefte aan is. Voorbeelden hiervan zijn: themagroep “Bedrijfsopvolgers”, themagroep “Social Working” , themagroep “Social Selling”. Bij alle thema’s zoeken we ondersteuning van professionals op de diverse gebieden, bijv. lectoraten, kennisinstellingen én, daarnaast laten we ondernemers aan het woord die hun ervaringen willen delen met ondernemers.

De Duitse markt biedt veel kansen voor “technische” bedrijven. De VMO onderzoekt hoe we hier ondersteuning kunnen geven aan de leden zodat er vervolgstappen richting Duitsland gezet kunnen worden.

Voor de themagroep “Zaken doen met Duitsland” werken we samen met Hans Brouwers, HTSM makelaar Duitsland, Hij is, in opdracht van OOST NL / GO4EXPORT, actief op de Duitse markt en heeft contacten met diverse bedrijven en instellingen die reeds ervaring op dit gebied hebben.

Het doel van deze sessies is kennis delen, met en van elkaar leren en ondernemers verder helpen om de Duitse markt te betreden.

Wanneer : Vrijdag 26 april
Tijd:  7.30 uur – 10.00 uur (inclusief ontbijt)
Locatie: Gebouw-N, Haaksbergerstraat 67

Als vervolg op deze eerste sessie zullen er ongeveer 6 bijeenkomsten gepland worden met speciale inhoudelijke thema’s.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar petra@vmo.nl

Extra informatie: Kijk en luister hier  Interview met Eddy van Hijum, gedeputeerde provincie Overijssel, Fons de Zeeuw directeur Oost NL Internationalisatie, Remco Lucassen programma manager GO4EXPORT en Hans Brouwers, HTSM makelaar Duitsland namens Oost NL.