Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ontmoet op 7 december je toekomstige werknemer tijdens ‘Scoor je talent’!

19-10-2021 – Positief, prikkelend en focus op talent. Dat is de kern van de jaarlijkse banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent!’ in de regio Utrecht. Ook dit jaar brengt het regionaal WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht je graag in contact met talenten die zich niet laten beperken door hun arbeidsbeperking.

Tijdens dit unieke event op dinsdag 7 december 2021 in het FC Utrecht-stadion Galgenwaard in Utrecht, krijg je de gelegenheid om direct en op een laagdrempelige manier kennis te maken met werkzoekenden die wat extra steun nodig hebben. Wil jij als werkgever invulling geven aan de banenafspraak en heb je vacatures voor een reguliere baan of stage? Dan is dit een mooie kans om toekomstige medewerkers met talent te ontmoeten. Door met elkaar in gesprek te gaan, ontstaan er mooie matches tussen werkgevers en werkzoekenden die zich niet laten beperken.

Wat kun je tijdens dit evenement verwachten?

  • Direct contact met werkzoekenden met een arbeidsbeperking;
  • Ontmoetingen met leerlingen van de praktijkonderwijs en voorgezet speciaal onderwijs;
  • Tips voor ondersteuning vanuit gemeenten en UWV als je werkzoekenden met een beperking een kans wilt geven binnen jouw organisatie;
  • Ontmoetingen met ondernemers, scholen voor speciaal onderwijs, jongeren en intermediairs;
  • Informatie over aantrekkelijke (compensatie)regelingen voor werkgevers bij het in dienst nemen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking;
  • Hulp of advies voor werkgevers bij het in dienst nemen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking;
  • Ook zijn er zogenaamde ‘jobcarvers’ van UWV en sociale werkbedrijven aanwezig. Zij helpen met het creëren van banen voor mensen met een arbeidsbeperking binnen jouw organisatie.

Netwerkborrel
Tijdens de afsluitende borrel kun je netwerken en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers. Ook zijn onze adviseurs van het WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht (gemeenten Lekstroom, Stichtse vecht, Woerden, Kromme Rijn Heuvelrug Utrecht en UWV) aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar: Viola.Bink@uwv.nl.

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit evenement te kunnen bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook wordt gevraagd naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.