Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Op naar een circulaire Regio Zwolle

In Regio Zwolle werken we samen aan een vitale en circulaire economie. Living lab brengt alle circulaire projecten, initiatieven en programma’s uit Regio Zwolle samen. We stropen onze mouwen op! Samen bedenken we circulaire oplossingen en helpen we ondernemers met circulair zakendoen. Wil je als ondernemer aan de slag met circulariteit? Sluit je aan bij een initiatief dat bij jou past. Heb jij een circulair initiatief dat ondernemers verder helpt? Dan is www.regiozwollecirculair.nl ook een plek voor jou!

Over Living lab
Het Living lab is een samenwerkingsverband van partijen in Regio Zwolle. Het doel is om een circulaire economie te maken. Living lab werkt hier dag in dag uit aan. Hoe zien wij een circulaire economie in Regio Zwolle?
• Een circulaire economie is sterk, flexibel en toekomstbestendig.
• Werknemers hebben betekenisvolle banen.
• Bedrijven werken ondernemend en innovatief.
• Samen zorgen wij ervoor dat we alles hebben wat nodig is voor een welvarende en gezonde regio.

Het Living lab komt voort uit Regio Deal Regio Zwolle en wordt ondersteund door de Economic Board Regio Zwolle.
Lees hier meer over Living lab.

Samenwerkingspartners
We zijn een samenwerkingsverband van partijen in Regio Zwolle. Kennispoort Regio Zwolle, Hogeschool Windesheim, Rova, Natuur en Milieu Overijssel, MKB-Nederland Regio Zwolle, Rabobank, deltaWonen, VNO-NCW Midden, Gemeente Zwolle. Het doel is om een circulaire economie te maken. Living lab werkt hier dag in dag uit aan.