Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Oproep: Doe mee!

Jij bent een van de waardevolle leden van VNO-NCW Midden. Samen met alle andere leden vormen jullie het krachtige netwerk van onze vereniging. We roepen jou graag op om actief deel te nemen. Want wij willen niet alleen de vereniging vóór leden zijn, maar vooral ook dóór leden!

Heb je onlangs een aansprekende ondernemersprijs gewonnen? Viert jouw bedrijf een groots jubileum? Heb je een innovatief product ontwikkeld? Of een oplossing voor actuele maatschappelijke kwesties zoals arbeidsmarktkrapte of energietransitie? Deel die successen met ons. Neem contact op met je regiomanager of stuur een e-mail naar communicatie@vno-ncwmidden.nl Samen bespreken we dan hoe we jouw succes kunnen benutten en verder verspreiden. Zo wordt ons netwerk steeds krachtiger en kunnen we ons nog actiever inzetten voor een sterk ondernemersklimaat in onze vier provincies (Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht).

En…heb je al eens gedacht aan een bestuursfunctie binnen jouw regio? Aarzel dan niet en neem contact op met je regiomanager. Ook wanneer je vragen hebt over de invulling van de bestuursfunctie. We zoeken altijd enthousiaste bestuursleden die willen bijdragen aan de groei van onze vereniging. Dus, waar wacht je nog op: Doe mee!