Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Overeenkomst JPR Advocaten en VNO-NCW Achterhoek

Op 27 oktober is de nieuwe kennispartnerovereenkomst tussen JPR Advocaten en VNO-NCW Achterhoek getekend, het betreft een verlenging van de overeenkomst van afgelopen jaar. Met het sponsorcontract ondersteunt JPR Advocaten de activiteiten van VNO-NCW Achterhoek. Naast een jaarlijkse financiƫle bijdrage vervult JPR Advocaten een rol als kennispartner voor onderwerpen die aansluiten bij de speerpunten van VNO-NCW Achterhoek. Dit past bij de uitgangspunten van JPR Advocaten, die met meer dan 30 op ondernemingen gespecialiseerde advocaten en juristen een sterke regionale speler is met expertise op veel voor ondernemers relevante terreinen. Afgelopen jaar hebben we gezamenlijk twee succesvolle themabijeenkomsten georganiseerd. Ook in het najaar 2020 worden er weer interessante (online) kennissessies gepland.

Namens JPR Advocaten tekende Wouter Ribbers het contract. Karel Heijink en Koen Knufing zetten namens VNO-NCW Midden/Achterhoek hun handtekening onder de overeenkomst.

Contact
Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek, telnr. 06-21170437

Op de foto van links naar rechts Tian Herstel, partner JPR Advocaten, Wouter Ribbers partner JPR Advocaten, Koen Knufing, voorzitter VNO-NCW Achterhoek en Karel Heijink, directeur VNO-NCW Midden