Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Overijssel Bespaart

Overijssel Bespaart ontzorgt en stimuleert ondernemers in het nemen van energiebesparende maatregelen. Met hulp van een energiescan wordt het energieverbruik in kaart gebracht en is het inzichtelijk welke energiebesparende maatregelen er genomen kunnen of moeten worden. 

MKB Energy CheckUp
De scan die Overijssel Bespaart aanbiedt is de MKB Energy CheckUp.  Een energiescan die  is geschikt voor bedrijven in Overijssel met een elektriciteitsverbruik van minder dan 200.000 kWh en 75.000 m3 per jaar. MKB Energy CheckUp is geschikt voor kantoorpanden en bedrijfshallen in het midden- en kleinbedrijf én voor gebouwen in de horeca, dienstverlening, food, non-food en retail. Lees meer over de MKB Energy CheckUp.

De informatieplicht
Vanaf 1 juli a.s. geldt voor veel bedrijven de Informatieplicht Energiebesparing. Via Overijssel Bespaart kunt u het gehele proces van A tot Z laten verzorgen. Hiervoor heeft u geen E-herkenning nodig! Hiervoor betaalt u via Overijssel Bespaart slechts €425,- excl. BTW  in plaats van €649,- excl. BTW. Lees meer over de informatieplicht.

Gratis scan & geld-terug actie
Overijssel Bespaart ondersteunt daarnaast ondernemers bij het aanvragen van de geld-terug actie van Provincie Overijssel. Zo kunnen ondernemers tot €2500 terug krijgen op hun energiebesparende investeringen.

Wanneer ondernemers een energiescan laten uitvoeren door een junior adviseur en energiebesparende maatregelen nemen, kunnen zij hun eigen bijdrage (€75) terugvragen en is de scan gratis! Lees meer over de geld-terug actie.

Nieuwe Energie Overijssel
Overijssel Bespaart wordt mogelijk gemaakt vanuit het programma Nieuwe Energie Overijssel. VNO-NCW Midden en MKB Midden werken samen met lokale ondernemersverenigingen, parkmanagers, gemeente, provincie en omgevingsdiensten aan energiebesparing bij het bedrijfsleven

Lees hier meer over Overijssel Bespaart.