Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Perspectief op Werk – innovatiebudget

14-01-2022 – Heb je nieuwe en verfrissende plannen om kwetsbare mensen aan een baan te helpen, maar ontbreekt het aan tijd, geld of andere middelen? Wellicht kom je in aanmerking voor een bijzondere financiële regeling. De partners van Perspectief op Werk zijn op zoek naar innovatieve projecten en kunnen ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren, met een co-financieringsbijdrage tot €60.000.

In de Achterhoek werken al veel ondernemers succesvol met medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met het programma ‘Perspectief op Werk’ is een regionale Doe-agenda opgesteld waarbij gemeenten, onderwijs en werkgevers samenwerken om de doelgroep aan werk te helpen en de regionale samenwerking te verbeteren (meer informatie kun je vinden op: www.perspectiefopwerk.info/actieplannen/regionale-actieplannen/). Een publiek-private samenwerking kan bijdragen aan de doelstelling van Perspectief op Werk. Daarom dagen we intermediairs uit om met goede plannen te komen om de doelgroep aan werk te helpen, waarbij we met cofinanciering bijdragen in de plannen.

Klik op onderstaande flyer voor meer informatie. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Tjeerd van Dixhoorn (vandixhoorn@vno-ncwmidden.nl).