Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Project: Made in Arnhem

Unieke kans voor het MKB maakbedrijf om kennis te maken met een industrieel ontwerper.

Je hebt als ondernemer een product dat op het einde van de economische levensduur is beland en de opvolger is nog niet in zicht… of je hebt een idee voor een nieuw product maar je hebt niet de kennis om het te ontwikkelen. Of je wilt je product herontwerpen zodat het duurzamer en/of meer circulair wordt.

Bedrijven komen veel uitdagingen tegen bij het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten. Vaak is dit afhankelijk van het vinden van goede ideeën, het op tijd inzetten van vernieuwingen, verbeteringen en innovaties en het vinden van de juiste relevante kennis en ervaring.

Het project Made in Arnhem helpt bedrijven in de regio Arnhem op een aantrekkelijke wijze kansrijke innovatieve ideeën te genereren, producten te verbeteren en te ontwikkelen. Bij Made in Arnhem wordt gebruik gemaakt van kennis en creativiteit van buiten de eigen organisatie. Er worden matches gemaakt tussen bedrijven en industrieel ontwerpers, met name voor die bedrijven voor wie het inschakelen van kennis van buitenaf nieuw is.

Wat kost het en wat levert het op?
Voor 10 bedrijven uit de maakindustrie wordt een match gerealiseerd met een industrieel ontwerper die samen met het bedrijf bekijkt hoe een nieuw product kan worden ontwikkeld, dan wel een bestaand product kan worden verbeterd.

Wat wordt er van de ondernemer verwacht?

  • Een open houding en een realistische vraag
  • Een eigen bijdrage van € 1.400,- exclusief BTW voor 40 uur inzet van een professionele industrieel ontwerper
  • Benodigde transparantie over het product, productieproces, marktpositie etc

Wat levert het op?

  • 5 dagen inzet van industrieel ontwerper (ter waarde van € 4.000,)
  • Een eerste stap in het proces van productvernieuwing of verbetering
  • PR voor het product en bedrijf

Meedoen?
Meldt u zich dan aan bij Joost de Waard, via dewaard@kplusv.nl of 06-27085539.

Meer informatie
Voor meer informatie neem contact op met Tjerry Verhoeven, regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, via verhoeven@vno-ncwmidden.nl 

 

Made in Arnhem is een project van VNO-NCW Midden en is mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van Arnhems Ondernemers Centrum, Circles, Ondernemers Fonds Arnhem, Gemeente Arnhem en VNO-NCW Midden.