Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Rabobank en VNO-NCW Midden bundelen krachten

Rabobank en VNO-NCW Midden hebben op dinsdag 20 juni 2023 de partnerovereenkomst verlengd. Beide organisaties zetten zich in voor een sociaal economsich sterke regio en versterken elkaar op dat gebied. De ondertekening is vanuit VNO-NCW Midden gedaan door Karel Heijink en vanuit de Rabobank Barry van de Lagemaat en Joram Maan.

Beide partijen richten zich op een agenda die draait om het bereiken en informeren van onze beide achterbannen met als hoofdonderwerp energietransitie, circulariteit en bedrijventerreinen. Vanuit deze samenwerking participeert Rabobank in 2023 en 2024 in de edities van de Circulaire Innovatie Top 20 in Gelderland en Overijssel.

Lokaal en regionaal
Met Rabobank verzekert VNO-NCW Midden zich van een partner die wereldwijde kennis en ervaring tot haar beschikking heeft maar ook regionaal en lokaal, diep is geworteld. Met VNO-NCW Midden als partner heeft Rabobank toegang tot een invloedrijke belangbehartiger voor ondernemers in Oost- en Midden Nederland met zowel regionale en provinciale wortels als relaties in Den Haag en Brussel.

De overeenkomst is een samenwerking tussen VNO-NCW en de kringbanken Midden Oost Nederland, Gelderland-Zuid en Twente Achterhoek.