Regio Foodvalley stapt op de fiets

Slim, duurzaam en gezond werken en reizen. Zo maken we Regio Foodvalley voor iedereen bereikbaar. Zoveel mogelijk medewerkers op de fiets helpt daarbij! Van 18 t/m 25 september wordt daarom de ‘Fiets naar je werk week’ georganiseerd! Wil je op een leuke manier aan de slag met CO2-reductie en zorgen voor vitale collega’s binnen jouw organisatie? Meld je dan aan op het platform van Love to ride. Hét fietsprogramma voor werkend Nederland waar je in regio Foodvalley nu kosteloos aan deel kunt nemen.

Bekijk hier de flyer met meer informatie over de week.

Fiets naar je werk week van 18 t/m 25 september. Doen jullie ook mee?
Enthousiast geworden en direct aan de slag? Meld je dan aan op Love to ride. Klik hier voor de handleiding om meteen aan de slag te gaan. Download ook de communicatie toolkit via de website van Love to ride. Daarmee motiveer je ook collega’s om mee te doen.

Wil je met jouw organisatie deelnemen en kun je wat hulp gebruiken? Dan helpt mobiliteitsmakelaar Pieter Keeris je graag verder. Neem contact op met Pieter Keeris via pieter.keeris@vision-share.nl.

  • Bespaar geld en breng de vervoerskosten omlaag
  • Draag bij aan een beter milieu
  • Verbeter de algehele conditie van medewerkers

Regio Foodvalley Slim op weg werkt samen met Da’s zo gefietst! van het ministerie van IenW.

Heb je vragen over dit onderwerp of hulp nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het team Slim op weg – regio Foodvalley.
regiofoodvalley/nl/programma/slimopweg
mobiliteit@regiofoodvalley.nl
06-15006728