Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Regio Opleiders biedt gratis online cursusaanbod

De huidige crisis brengt niet alleen narigheid met zich mee. Op onverwachte momenten ontstaan mooie initiatieven. Zo komt Regio Opleiders, in samenwerking met online opleider SkillsTown en Calibris Advies, met een speciale online leerlijn voor de arbeidsmarkt in regio Zwolle: Regio Opleiders Online. Bedrijven die behoren tot de getroffen sectoren en ZZP’ers kunnen tot 1 juni gratis gebruik maken van een online cursusaanbod. Het aanbod geldt voor bedrijven binnen de 22 gemeenten van Regio Zwolle. Hierdoor kunnen werknemers die nu gedwongen thuis zitten, van de tijd gebruik maken om bij te scholen.

Directeur van Regio Opleiders Douwe Prinsse is blij met de landelijke primeur. ‘Door het coronavirus zitten veel werknemers noodgedwongen thuis, misschien wel met genoeg beschikbare tijd. Je hebt na vier weken de muren immers wel gezien. Uitgerekend nu moet je dit als een kans zien, het momentum pakken voor bezinning en nadenken over je eigen ontwikkeling. Regio Opleiders wil hieraan bijdragen en biedt iedere werknemer 500 gratis leeroplossingen, mensen hoeven de deur hier niet voor uit. Denk aan cursussen zoals Word of Excel, buitenlandse talen of time-management. De meeste werkgevers kunnen nu wel iets positiefs gebruiken voor hun personeel en in deze vorm kunnen ze dit kosteloos aanbieden. Het initiatief wordt omarmd door o.a. MKB, VNO/NCW, FNV, CNV en Regio Zwolle.’

Sectoren die niet op de geselecteerde SBI-lijst staan kunnen tijdens de coronaperiode een  Regio Zwolle korting ontvangen op de lesprogramma’s. Wilt u gebruik maken van het online cursusaanbod?
Kijk dan op www.regioopleiders.nl voor de mogelijkheden.

Douwe Prinsse, directeur Regio Opleiders