Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Samen sterk in de coronacrisis

Tweede ondernemerspeiling regio Utrecht

Op dit moment komt er waarschijnlijk veel op je af. De coronacrisis levert je minder, of juist meer werk op. Wellicht heb je moeite met het in- of uitlenen van personeel, of met jouw liquiditeit en investeringen. In de regio Utrecht willen we zoveel als mogelijk alle ondernemers door deze crisis helpen. Om dat te kunnen doen, zijn we nu op zoek naar jouw ervaringen.

Met deze tweede regionale ondernemersenquête willen we de vinger aan de pols houden welke problemen en kansen zich voordoen voor jouw bedrijf. Met jouw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen.

Klik hier om naar de enquete te gaan.

De enquête neemt maximaal tien minuten van jouw tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers. De enquête staat open tot 20 juli.

Heb je als ondernemer uit de regio Utrecht nu al een directe hulpvraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar kom je er zelf niet uit? Of bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Neem dan contact op met URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie): mailureca@economicboardutrecht.nl.

Een groep medeondernemers en partners uit de lokale en regionale overheden staat voor je klaar om je te helpen.