Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Save the Date: Circulair ondernemen met natuurvezels

Heb je of verwerk je een afvalstroom van biomassa en zie je hier vooral kosten en onbenutte waarde in? Ben je leverancier of (mogelijk toekomstig) afnemer van natuurvezels voor toepassing in je producten en wil je verkennen of je stappen kunt zetten in circulair ondernemen? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Circulair ondernemen met natuurvezels’ op donderdag 5 maart!

Voor wie?
Ondernemers uit de sectoren papier en karton, textiel, kunststof, bouw, meubels, composiet producten, bodemverbetering, agro en food, producenten van biomassa, afvalwerkers, waterschappen en energieopwekkers.

Wat?
Tijdens deze middag geven enkele bedrijven een pitch over hun ervaringen, krijg je informatie over de drie eendaagse Gelderse CIRCO-Track ‘Natuurvezels in circulaire producten’ die 25 maart van start gaat, én kun je tevens in contact komen met andere bedrijven die mogelijk interessant kunnen zijn voor je netwerk!

Waarom?
Om een ‘nieuwe’ grondstof als natuurvezel te benutten, is het belangrijk te onderzoeken hoe je je bedrijfsvoering hierop kunt aanpassen. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen, nieuwe businessmodellen en nieuwe vormen van samenwerking.

Zet de bijeenkomst alvast in je agenda. Wij zetten de laatste puntjes nog even op i, de uitnodiging met het volledige programma volgt binnenkort.

Wat:                   Bijeenkomst – Circulair ondernemen met natuurvezels
Waar:                 In Gelderland, de exacte locatie volgt
Wanneer:           Donderdag 5 maart van 15.30 uur tot 17.30 uur

Meld u hier aan!

Namens CIRCLES, RCT Gelderland, CIRCO en Kiemt graag tot dan!
VNO-NCW Midden is initiatiefnemer en projectpartner van CIRCLES, het platform voor circulair ondernemen Oost-Nederland.