Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

SLIM werken aan de toekomst! webinar 15 mei)

Namens de Economic Board Noord-Veluwe wil Wim Wijnholds, Trekker projecten Onderwijs & Arbeidsmarkt, de behoefte peilen, voor een collectieve aanvraag subsidie SLIM-regeling.

De wereld waarin we werken verandert in een razend tempo! Er is op dit moment veel onzekerheid vanwege de Corona-crisis. We hopen en verwachten hier sterker uit te komen. Om slagvaardig te zijn en te blijven is het van belang om als bedrijf wendbaar en weerbaar te zijn. Dit vraagt om medewerkers die hun kennis en kunde op peil hebben en in staat zijn om met verandering om te gaan. Om als ondernemer mee te blijven doen/voorop te blijven lopen, is het van belang om te investeren in de inzetbaarheid van uw medewerkers. Hoe houdt u de kennis en kunde van uw medewerkers up-to-date en werkt u slimmer aan de toekomst van uw bedrijf?

De Rijksoverheid stimuleert dit jaar MKB-ondernemers met 48 miljoen subsidie middels de SLIM-regeling (Stimuleringsregeling voor Leren & Ontwikkelen in MKB-ondernemingen). Vanuit Economic Board Noord-Veluwe kunnen we u van 1 april t/m 30 juni 2020 ondersteunen een gezamenlijke aanvraag in te dienen (maximaal € 500.000 subsidie). Graag willen wij de behoefte peilen voor een collectieve aanvraag. Laat u ons weten of u geïnteresseerd bent in deelname?

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

SLIM aan de slag en fit voor de toekomst!

Fonds Collectieve Belangen voor de Vlees- en Vleeswarenindustrie wil haar leden ondersteunen om slimmer te werken aan de kennis en kunde van de medewerkers in de branche. Door samen te werken en kennis te delen is zij ervan overtuigd dat alle leden daar beter van worden. Wilt u aan de slag om:

  • een opleidingsplan voor uw bedrijf te maken en medewerkers te stimuleren om zich verder te ontwikkelen;
  • medewerkers inzicht te geven in hun kennis, kunde en talenten middels een assessment en hen loopbaanbegeleiding te bieden zodat u de juiste man/vrouw op de juiste plek krijgt;
  • een eigen bedrijfsschool op te richten en een methode te ontwikkelen waarmee (jonge) vakkrachten in rap tempo de kneepjes van het vak leren;
  • uw team beter te laten samenwerken door inzicht in elkaars werk te krijgen en de communicatie te optimaliseren;
  • het leiderschap in uw bedrijf te verbeteren, zodat uw leidinggevenden meer toegerust zijn om het ‘goede gesprek’ met uw medewerkers te voeren over duurzame inzetbaarheid in het algemeen en leren & ontwikkelen in het bijzonder.

Als deze of vergelijkbare onderwerpen op uw situatie van toepassing zijn, kunt u binnen een samenwerkingsverband een subsidie aanvragen. Samen werken we slim aan de toekomst! Deze subsidie is beschikbaar voor MKB-bedrijven.

Doet u mee?

Wilt u gemeenschappelijk met een aantal collega’s een aanvraag doen, meld u vrijblijvend aan en geef het onderwerp aan waar u interesse in heeft. Dat kan door een mail te sturen naar Gerrit Marskamp, g.marskamp@nunspeet.nl of te bellen met 06-10 10 25 91.

Op vrijdag 15 mei is er een webinar voor het Noord-Veluwse mkb om te bespreken of er belangstelling is om voor één of meerdere initiatieven subsidie aan te vragen. Klik hier voor de flyer
Vrijdag 15 mei: 11:30 – 12:30 uur: aanmelden via https://www.dediamantvanmiddennederland.nl/agenda/15-mei-webinar-investeren-in-medewerkers-met-slim-subsidie/

Dit webinar wordt georganiseerd door Landstede, Veluwe Portaal en Innovatiehuis Noord-Veluwe.
Met ondersteuning van VNO-NCW VeluweVallei, Economic Board Noord-Veluwe en het Noord-Veluwe Ondernemers Overleg.

Meer informatie of reageren? Neemt contact op met Rob Dal: dal@vno-ncwmidden.nl, 06- 51279192