Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Sluit je aan bij onze HR-Kring

Wist je dat we binnen VNO-NCW Midden een HR-Kring hebben? In het leven geroepen om onze leden nóg beter te informeren over actuele HR-vraagstukken.

Samenkomen en kennisdelen staan centraal in de activiteiten van de HR-kring. We organiseren speciale bijeenkomsten, waarin de deelnemers kennis opdoen en vooral van elkaar leren. Ook is het mogelijk om zelf input te leveren door het inbrengen van vragen of eigen casussen. De onderwerpen die binnen de HR-kring worden behandeld komen voort uit de actualiteit, wetgeving, trends, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en dus uit jouw input.

De HR-kring van VNO-NCW Midden komt vier keer per jaar bij elkaar. De bijeenkomsten zijn specifiek voor HR-functionarissen, personeelsfunctionarissen en andere specialisten die zich binnen jouw bedrijf bezighouden met HR-gerelateerde vraagstukken. En ben je als ondernemer zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR-beleid, dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij de HR-kring. De enige voorwaarde is dat je bedrijf lid is van VNO-NCW Midden.

Zin om mee te doen met de HR-kring? Meld jezelf, of een HR-collega, snel aan. Dan ontvang je op korte termijn ook al de uitnodiging voor onze eerstvolgende bijeenkomst op 31 oktober aanstaande. Stuur een mail naar Sanne Hagen onder vermelding van: aanmelden HR-kring.

We kijken er naar uit om jou of je collega te mogen ontvangen bij onze HR-kring!