Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Saxion en Aventus bieden hulp! ‘Hoe overleeft mijn business de coronacrisis?’

In deze tijd van coronacrisis en ‘1,5-meter-economie’ wordt u als bedrijf gedwongen goed over uw business na te denken.

Studenten van Saxion en Aventus willen actief een bijdrage leveren om ondernemers – van klein tot groot – bij te staan tijdens en na de coronacrisis. Denk hierbij aan het zoeken en vinden van nieuwe verdienmodellen, het maken van een marketinganalyse of marktonderzoek, de impact inventariseren van de coronacrisis voor een individueel bedrijf of het inrichten van online werken – in marketing, nieuwe businessmodellen en digitalisering.
Wij bekijken graag of wij uw opdracht in ons onderwijsprogramma kunnen opnemen als (vervangende) praktijkopdracht. Voor u is het goed te weten dat het om alternatieve opdrachten voor het onderwijs gaat. Hierdoor kunnen doorlooptijden en resultaten anders uitpakken dan u misschien verwacht. Om u zo effectief mogelijk te helpen met uw opdracht en om de studenten een geschikte leeromgeving te bieden is het van belang dat studenten ook vanuit uw bedrijf of instelling begeleidt worden.
Saxion en Aventus werken samen in multidisciplinaire en opleidingsoverstijgende studententeams om ondernemers bij de uitvoering van de opdrachten te ondersteunen. Heeft u een vraagstuk of een opdracht voor studenten?

Vul dit formulier in of neem contact op met via business@saxion.nl.

Tip: kennisvouchers voor mkb’ers

Mkb’ers die een kennisvraag hebben over vernieuwing van producten, productieprocessen en dit laten beantwoorden door een kennisinstelling kunnen gebruik maken van een MIT-kennisvoucher.

Met deze kennisvoucher kan een ondernemer maximaal 50% van de rekening betalen. Klik hier voor meer informatie.