Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Subsidie-kansen voor ondernemers Oost-Nederland

Subsidie-kansen voor ondernemers Oost-Nederland

Oost-Nederland ontvangt van de Europese Unie € 82 miljoen aan zogeheten EFRO-subsidie (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling). Een mooie stimulans én kans voor MKB-ondernemers in de provincies Gelderland en Overijssel om hun duurzame en innovatieve initiatieven een stap verder te brengen. Het geld is namelijk bestemd voor projecten die vallen in de categorieën innovatie en duurzaamheid en dus vooral ‘slimmer’ en ‘groener’ zijn. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vanaf 15 september aanstaande hun subsidieaanvraag indienen. VNO-NCW Midden staat met praktische ondersteuning klaar om ondernemers te helpen met hun aanvraag.

 Geef jouw project een boost!

Voor veel ondernemers is een subsidie aanvragen geen dagelijks werk. De huidige Europese subsidieaanvragen zijn, mede dankzij de lobby van onder meer VNO-NCW Midden, inmiddels wel eenvoudiger geworden. Toch vraagt het nog steeds specifieke kennis en de nodige tijd. We bieden ondernemers hierbij graag de helpende hand. Dat doen we samen met onze kennispartners vindsubsidies.nl en Ventivv. In het najaar organiseren we masterclasses waar deze subsidie-experts hun inhoudelijke kennis delen. Je krijgt praktische tips en ze beantwoorden al je vragen. Later dit jaar volgt nog een reeks ‘Europacafés’. Collega-ondernemers vertellen hier wat samenwerking in Europese projecten voor hen betekent en hoe zij het aanvragen van Europese subsidie hebben aangepakt. Dankzij deze ondersteuning vanuit VNO-NCW Midden kan je als ondernemer blijven doen waar je goed in bent, namelijk verder werken aan je innovatieve of duurzame project. Dus…pak deze kans op een mogelijke subsidie om jouw ‘slimme’ en ‘groene’ project een boost te geven!

Meer informatie

Onze leden ontvangen binnenkort meer informatie over de masterclasses en ‘Europacafés’. De masterclasses zijn alleen toegankelijk voor onze leden. Ben je geen lid van VNO-NCW Midden, maar wel geïnteresseerd om de ‘Europacafés’ te bezoeken? Hou dan de komende tijd onze website in de gaten voor meer informatie.

Mocht je op korte termijn informatie willen over EFRO-subsidies. Neem dan contact op met Christian Lorist (projectmanager), lorist@vno-ncwmidden.nl