Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Succesvolle nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Achterhoek

Op 16 januari waren de leden van VNO-NCW Achterhoek te gast bij Buitencentrum Kerkemeijer voor de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Achterhoek en Jong Management Achterhoek.

Na de aftrap door Peter Rikken kreeg Martijn Rexwinkel van Kerkemeijer het woord. Kerkemeijer is een familiebedrijf in Borculo dat een groot aanbod heeft: catering voor grote en kleine groepen, bedrijfsfeesten, zalencentrum en café-restaurant. Kerkemeijer is al jaren cateraar bij voetbalvereniging de Graafschap.

Christiaan Zweers, voorzitter Jong Management Achterhoek, nam de aanwezigen mee in de activiteiten en doelstellingen van Jong Management Achterhoek.

Vervolgens blikte Peter Rikken terug op de lobbyresultaten en bijeenkomsten van VNO-NCW afgelopen jaar en de plannen voor 2019. Vooral de thema’s circulaire economie (programma Circles) en energietransitie zijn nader belicht, mede omdat het aansluit bij het thema van gastspreker Ruud Koornstra. Ruud Koornstra bracht zijn boodschap aan de hand van diverse anekdotes en met veel humor maar kwam altijd weer terug bij zijn boodschap: het belang van energietransitie, circulaire economie en de kracht van het innovatieve ondernemerschap.

De avond werd afgesloten met een netwerkborrel waar de 160 ondernemers geanimeerd met elkaar in gesprek gingen.

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst en bedanken Buitencentrum Kerkemeijer voor de gastvrijheid.

Foto’s: Patrick van Gemert, Zutphens Persbureau