Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Succesvolle zevende editie Middelpunt Midwinterwandeling

De zevende editie van de Middelpunt Midwinterwandeling was wederom een heerlijke, informele middag in een prima sfeer met zonnig weer. We hebben van velen positieve geluiden gehoord en mooie tweets en foto’s gezien via social media. Dank daarvoor.

Natuurlijk blikken we ook nog terug op de wandeling, lees hier het verslag en scroll door voor de foto’s en video.

Donderdag 23 januari begint wat nevelig, maar bij ontvangst van de Middelpunt Midwinterwandeling worden de deelnemers verrast door het zonnetje dat tevoorschijn komt! Wat uiteindelijk weer prachtige plaatjes oplevert.

De net afgetreden directeur VNO-NCW Midden, Ron van Gent, verwelkomt de leden in het Maarten Maartenshuis op het prachtige Landgoed Zonheuvel in Doorn. Ron introduceert de nieuwe directeur Karel Heijink, die op 13 januari het stokje van hem heeft overgenomen. Onder het genot van een kop koffie luisteren de deelnemers naar de korte pitch van Middelpuntpartner Say Yeah Motion Media.

Hierna is het tijd om in de benen te gaan en de Utrechtse Heuvelrug te verkennen. Tijdens een pitstop bij Uitkijktoren De Kaap warmen we even op met warme choco of glühwein en beklimmen de vitaleren onder ons zelfs de uitkijktoren. Wat resulteert in een geweldig uitzicht.

Na de wandeling, rond 5 uur, verzamelen we ons in het restaurant van Landgoed Zonheuvel, waar we door gastheer Jaap Jongejan, directeur bestuurder stichting SBI, worden verwelkomd. Vervolgens is het woord aan voorzitter Marcel Hielkema en nodigt hij iedereen uit voor het opscheppen van de hutspot, boerenkool en andere heerlijke kost. Ook hebben we nog een korte pitch te goed van Middelpuntpartner Fizz Digital Agency.

Ledenplatform
Middelpunt is het ledenplatform van de vereniging, dat via magazines, video’s, website en nieuwsbrieven leden informeert, inspireert en samenbrengt. De Middelpunt Midwinterwandeling werd je aangeboden door de (kennis)partners van Middelpunt: BeljonWesterterp, Novon Schoonmaak, Fizz Digital Agency en Say Yeah Motion Media.

____________________________________________

Bekijk hier het videoverslag, met dank aan Say Yeah Motion Media en geïnterviewde wandelaars Erlynne Bakkers, Remco Römer en Renée ter Stege.