Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Techniekdagen geannuleerd, op zoek naar andere vorm

De Techniekdagen die in het najaar zouden plaatsvinden, zijn allen geannuleerd in verband met het coronavirus. Nadat de Techniekdag Achterhoek en Techniekdag Liemers van het voorjaar al waren verplaatst naar het najaar, is er nu toch besloten om alle techniekdagen te annuleren. Hiermee vervallen dus de Techniekdag Nijmegen, Techniekdag De Liemers, Techniekdag Achterhoek, Techniekdag Arnhem en de grensoverschrijdende Techniekdag in Bocholt.

Nieuwe data 2021
Inmiddels zijn de nieuwe data voor de Techniekdag Achterhoek en Techniekdag Nijmegen wel bekend:
– Techniekdag Achterhoek: zaterdag 13 maart 2021
– Techniekdag Nijmegen: zaterdag 25 september 2021

Jaarlijks organiseert VNO-NCW Midden, in samenwerking met diverse partners, vijf Gelderse Techniekdagen met vele duizenden bezoekers. Zo worden jongeren (en hun ouders) ge├źnthousiasmeerd voor techniek & technologie. Op dit moment is het niet te voorzien of er in het najaar dergelijke grote evenementen plaats kunnen vinden en hoe het virus zich ontwikkelt.

Echter zal er wel gezocht worden naar een andere manier om jongeren te inspireren voor techniek. Het blijft noodzakelijk om toekomstige technici te enthousiasmeren. Hiervoor worden nu plannen gemaakt en uitgewerkt.

Wij gaan ervoor om in 2021 weer fantastische Techniekdagen te organiseren en hopen iedereen daar te zien. Zodra de data van de andere Techniekdagen bekend zijn, zullen deze worden gedeeld. Houd hiervoor de website www.techniekdag.nl in de gaten.

Contact
Leonie Dijkhof, techniekdagen VNO-NCW Midden, dijkhof@vno-ncwmidden.nl