Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Technologie voor jong en oud op Techniekdag Arnhem

Op zaterdag 5 oktober organiseert VNO-NCW Midden samen met bedrijfsleven en onderwijs de jaarlijkse Techniekdag Arnhem. Een dag voor jong en oud om te ervaren hoe leuk en veelzijdig technologie is. Bedrijven en opleidingen presenteren zich op deze dag met verschillende doe-, kijk- en speelactiviteiten. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Techniek is overal in huis, op school, het ziekenhuis en waar je maar kunt bedenken. In je computer, in een lantaarnpaal, een tafel en zelfs in je boterham. Achter al deze dagelijkse dingen zitten vakmensen. Op de Techniekdagen laten regionale bedrijven uit onder andere de Bouw, Elektro, Industrie, Zorg en ICT zien wat het inhoudt om in de techniek te werken en hoe leuk dit kan zijn. Doel is jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de technologie.

Op de website www.techniekdag.nl is alle informatie te vinden over de verschillende activiteiten. Kom proefjes doen, leuke dingen maken, op onderzoek uitgaan en programmeren. Kinderen, ouders, geïnteresseerden: iedereen is welkom op deze prachtige publieksdag!

De Techniekdag Arnhem wordt samen georganiseerd met Innovate. Het Innovate festival zet innovatief Gelderland op de kaart en laat zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van kunst, wetenschap en techniek. Zo is er bijvoorbeeld dit jaar een nieuwe gamezone.

Techniekdag Arnhem samen met Innovate
Datum: Zaterdag 5 oktober 2019
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur
Locatie: Melkfabriek, Nieuwe Kade 1, Arnhem

Contact
Tjerry Verhoeven, VNO-NCW Midden, 06 – 537 869 19, verhoeven@vno-ncwmidden.nl