Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Terugblik bedrijfsbezoek Dynniq Nederland Amersfoort

Op 11 februari 2020 hebben de leden van VNO-NCW provincie Utrecht en VNO-NCW VeluweVallei een interessant bezoek aan Dynniq Nederland in Amersfoort gebracht. Dynniq is een dynamisch high-tech en innovatief bedrijf, dat internationaal geïntegreerde mobiliteitsoplossingen biedt.

Dynniq Nederland is actief in de aanleg en onderhoud van technische systemen voor o.a. snelwegen, provinciale wegen, tunnels, bruggen, sluizen en publieke verlichting. Daarnaast ontwikkelt het innovatieve smart mobility producten en diensten, zoals slimme verkeersregelautomaten en prioriteitsdiensten, voor de Nederlandse en internationale markt. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring zorgen ze ervoor dat mensen en goederen op een veilige, efficiënte en duurzame manier hun bestemming bereiken. Ze spelen in op de veranderende vraag naar technologie in een dynamische wereld waarin de infrastructuur steeds meer verbonden is, ook met de weggebruiker.

‘Snel, duurzaam en veilig’
De missie van Dynniq is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Zij helpen mee bij het realiseren van een vitale en sterke infrastructuur. Doorstromings-, informatie- en prioriteitsdiensten helpen individuele weggebruikers in het verkeer in en tussen ‘slimme steden’. De 1000 medewerkers van Dynniq Mobility ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden zo technische oplossingen die ons helpen bij ons dagelijks leven.

Dynniq komt voort uit Imtech Traffic & Infra, dat in augustus 2015 overgenomen werd door participatiemaatschappij Egeria. Sinds 1 februari 2016 opereren zij onder de naam Dynniq.

Tijdens het bedrijfsbezoek hebben de sprekers van Dynniq de aanwezige ondernemers meegenomen in de wereld van smart mobility trends en -producten en -diensten. Ook is uitgebreid ingegaan op de projecten die Dynniq rondom snelwegen, smart verlichting, bruggen, tunnels, sluizen uitvoert.

Al met al was het interessant om door middel van het bedrijfsbezoek aan Dynniq Nederland een ‘kijkje in de keuken’ van internationale innovatie op het gebied van smart mobility te krijgen.